Cautare

362 de rezultate pentru "ateliere de pictura" (8.11 secunde)
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
In cadrul licitatiei caritabile "Speranta si culoare", organizata luni, 4 septembrie, la Bucuresti, Posta Romana a adunat 11.250 RON pentru sprijinirea copiilor diagnosticati cu sindromul Down, prin scoaterea la vanzare a unui numar de 20 de tablouri realizate de copiii de la cercurile de pictura din judetul Arges.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a incasat anul trecut de la Automotive Trading Services, firma la care este actionar majoritar, dividende in valoare de peste 2,1 milioane de lei, aferente anului 2003, completandu-si colectia de masini vechi cu un autoturism ARO fabricat in 1974.
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. ... El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala.
Lucrarile de reabilitare si restaurare a Teatrului National Bucuresti (TNB) vor fi incheiate la sfarsitul lui 2014, cu aproximativ un an intarziere fata de termenul programat initial, costurile totale ridicandu-se la 65 de milioane de euro, acoperite printr-un credit contractat de la BDCE.
VINERI, 23 noiembrie 2012, la ora 19.30, va avea loc la TEATRUL ODEON - SALA STUDIO o serata muzicala italiana cu tema DE LA PESSOA LA PAVESE.
Actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU sunt recitatori de marca si au oferit publicului o expresie de excelenta din creatia eminesciana in toata spendoarea sa, insotita de glasurile ingeresti ale membrilor grupului BREVIS CVARTET.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti . ... Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00.
1 Mai reprezinta pentru Silvia de la Pin Up Girls deschiderea oficiala a gradinitei pe care o are la Arad.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013, la Biblioteca Metropolitana s-a desfasurat expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului". ... In cadrul vernisajului au avut loc prezentari de carte si recitaluri de poezie ale autorilor:
Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala? Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd. Tomis nr.82-84 pentru a petrece 3 zile de neuitat intr-un cadru plin de echilibru si armonie .
Picturi extrem de valoroase, distruse prin infasurarea de oua si branza in ele Caz socant intr-o comuna din Tulcea. Vrand sa distruga probele, mama unui hot de tablouri a infasurat zeci de oua si mai multe bucati de branza in picturi de o valoare inestimabila, alterandu-le definitiv.
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica intitulata 'Monumentele istorice, cea mai buna "carte de vizita" a unui popor' , pe care o puteti citi in continuare.
Am descoperit-o, cu ani in urma, ca membra a organizatiei de copii si tineri supradotati GIFTED EDUCATION, cand impresiona nu doar prin exuberanta cromatica a picturilor ei, dar si prin curajul cu care explora stiluri si tehnici artistice, pictand pe cele mai diverse suprafete:
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Anul acesta, Galeriile Noblesse, lider in amenajarile interioare de lux, se reinterpreteaza prin deschiderea in curand a unui nou concept de showroom exclusivist, Palatul Noblesse, care va fi mai mult decat un spatiu de expunere, reprezentand un veritabil Centru de Arta si Evenimente, unic in Europa de Sud-Est.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
google-analytics.com